Wie zijn we?


Even voorstellen

Trendy Productions is in 2011 opgericht door Marcel Weusthof en is gevestigd in Oldenzaal. Wij zijn gespecialiseerd in film en fotografie. Door onze achtergrond in geluidsopname en -bewerking, kunnen wij uw films en documentaires voorzien van een uitstekende geluidskwaliteit en effecten. We besteden ruime tijd aan een intake om zo goed mogelijk aan te sluiten bij uw doelstellingen.

Onze missie

Betrokkenheid en overleg is erg belangrijk! Wij denken met u mee en voelen uitstekend aan wat uw wensen zijn zodat u tevreden bent met uw eindproduct.

Onze specialisatie is het realiseren van vlotte, effectieve promotiefilms.
Een kort maar krachtige impressie van uw organisatie als uw visitekaartje. Modern gemonteerd met passende rechtenvrije muziek met eventueel een professionele voice-over. Overtuigend in beeld en geluid!

Sterke punten

  • Eerlijke prijs-kwaliteitsverhouding
  • Betrokkenheid, overleg
  • Transparante werkwijze
  • Inzicht
  • Eindproduct naar tevredenheid
  • Kennis van zaken 
  • Audio-opleiding als achtergrond

Onze manier van werken, met name de rust, de betrokkenheid en het overleg, wordt als zeer prettig ervaren. Door de tevredenheid van de klant, worden we dan ook bij anderen aanbevolen.

Onze kernwaarden

Onderstaande kernwaarden zijn onderdeel van onze bedrijfsidentiteit. Ze horen bij de missie, visie en unieke waarde van onze organisatie.

MODERNE BEWERKING

Uw promotiefilm wordt in onze productiestudio voorzien van professioneel geluid zoals de stem van de voice-over en rechtenvrije muziek. Het geluid wordt daarna bewerkt zodat het super klinkt en één geheel wordt met de beelden. U krijgt een mooie, vlotte productie die u helpt uw organisatie beter op de kaart te zetten.

Tip: Plaats uw bedrijfsfilm op uw website en social mediakanalen zodat uw (potentiële) klanten in korte tijd kunnen zien wat u als bedrijf te bieden heeft. Ook is het slim om in uw nieuwsbrief te linken naar uw bedrijfvideo.