Fotografie

Fotografie voor diverse doeleinden zoals social media en reportages, huisstijl, promotie etc.
Door onze feeling en kennis van fotobewerking, krijgen uw foto’s precies de bedoelde
ambiance. Door de hoge resolutie waarmee we werken, kunt u altijd vergrote afbeeldingen in
alle gewenste vormen bestellen.
Blader eens door de voorbeeldfoto’s.

Bedrijfsfotografie

Wij brengen uw boodschap over via professionele foto’s. Kiest u voor foto’s in social media, op uw website, folder etc.? We creëren samen een oplossing, passend bij het medium, uw doelgroep, bij wat u uit wilt stralen en over wilt brengen.

Portretfotografie

Portretfotografie met mooie effecten en in allerlei stijlen. Als foto op social media, website,
maar ook prachtig vergrote afbeeldingen voor aan de wand.

Historisch/Reportages

Prachtige stukjes nostalgie in omgevingen waar het prettig toeven is. Mooi in beeld gebracht en geschikt voor websites, folders en als vergroting aan de muur bij nabijgelegen hotelkamers.

Natuurfotografie

Dieren
Uw huisdier? Voor nu of als herinnering.

Natuurfotografie

Landschappen
Wit u uw gasten vermaken en middels een presentatie laten zien hoe prachtig Twente is? Wij maken en leveren u prachtige, heldere foto’s waardoor toeristen graag terugkomen. 

Natuurfotografie

Bloemen/paddestoelen
Elk jaargetijde heeft zijn charme. Bij het fotograferen van bekende toeristische plekjes en ongeschonden stukken natuur, hebben we ook oog voor detail zodat deze foto’s een fraaie aanvulling zijn in uw presentatie.

Buitenshoots
Bij een fotoshoot ziet u vaak standaard studiofoto’s voorbijkomen met een witte achtergrond en vaste poses.
Wij onderscheiden ons juist met unieke buitenshoots op de mooiste plekjes van Twente, met natuurlijk licht maar zonder vervelende schaduwen.
Bij buitenshoots is veel meer variatie mogelijk; denk aan het hangen aan een klimtoestel, het zitten op een tak, spelend in het water, enz. De mogelijkheden zijn legio! We zien dan ook dat jullie vaak al spontaan een pose gaan bedenken.
Buitenshoots zijn ook ideaal om u als onderwerp uit te lichten tegen een wazige achtergrond. Juist hierdoor worden we hoog gewaardeerd. 
Door onze ervaring weten we precies hoe we het beste uw mooie herinnering kunnen vastleggen. We geven ook advies m.b.t. kleding.

Binnenshoots
Wij zijn creatief met het maken van binnenshoots.
Zo maken we gebruik van attributen, fotograferen we op meerdere plekken en zetten we naar wens ons groene doek in om een speciale achtergrond te creëren.
Onze binnenshoots zijn perfect om op uw website de werknemers van uw organisatie voor te stellen. (zakelijke portretten)

Visagie
Bij modelfotografie en fashionfotografie is visagie bij te boeken. Wij werken samen met meerdere visagisten.

Voorbeeld van een uitvergroting aan de muur.