Film

Film

We filmen o.a. ter promotie van organisaties. Denk aan bedrijfspromotievideo’s en commercials. Daarnaast maken we documentaires, reportages, productvideo’s, videoclips en speelfilms.
Naast jarenlange ervaring in film- en fotoproductie, hebben we een achtergrond als audio engineer. Daardoor onderscheiden we ons mede op het gebied van geluid.
 Goed geluid bij film is erg belangrijk want anders komt de boodschap niet over!

Waarom voor ons kiezen?

Wat krijgt u?

Succesvolle voorbeelden van onze producties

VIDEOPORTRETTEN

Wij maken hoogwaardige, boeiende videoportretten van bijzondere mensen.

PROMOTIEFILMS

Compacte, (bedrijfs)promotiefilms met impact en volgens unieke ideeën.

NON-PROFIT/ACTIVISME

Door onze betrokkenheid krijgt u de beste indruk van wat er leeft onder de mensen.

Videoclips

Een videoclip, passend bij het verhaal, uw muziekstijl. Dat voelen wij als geen ander aan.

(Korte) Speelfilms

Door jarenlange ervaring in allerlei film- en fotoproducties, zijn we er trots op ook aan meerdere speelfilms te mogen meewerken.

Reportages

Reportages worden door ons voorzien van een passende, vakkundige commentaarstem.

Treffende producties

Wat kijkt u op social media? Wellicht vaak een boodschap die grappig is, je verbaast of ontroert? Kortom een boodschap die u raakt! Trendy Productions is uw partner in het bedenken en realiseren van uw treffende, effectieve boodschap.

Productvideo's

Als u op een doeltreffende manier uw product wilt promoten, kies dan voor een productvideo. Wij verdiepen ons eerst in uw product zodat we met u mee kunnen denken om tot een optimale presentatie te komen.

Interviews

Bij het afnemen van interviews wordt vooral op het geluid gelet. Achtergrondgeluiden worden eruit gefilterd en het geluid wordt via een speciaal programma 'opgepoetst' zodat uw boodschap optimaal over komt.

Sollicitatievideo's

Wat zou een sollicitatievideo voor jou kunnen opleveren? We horen vaak van klanten dat ze sneller een nog beter passende baan vonden. Een professionele video maak je bij ons in de studio, of we filmen op jouw unieke locatie.

Evenementen

Wij brengen uw evenement passend in beeld, bij uw identiteit en doelstellingen.


Woonvideo's

Wilt u uw woning beter verkopen, laat dan een woonvideo door ons maken. Met een korte video kunt u een goede indruk geven bij een breed passend publiek op social media, uw website etc.