Blog

Hier plaatsen wij regelmatig nieuws van ons, over projecten, aanbiedingen en winacties.
Houd ons dus in de gaten en pak uw voordeel!
Volg ons ook op Facebook of Twitter.
Abonneer u op ons Youtube-kanaal voor alle filmpjes en op Instagram voor vele  mooie foto’s.

Speelfilm

In 2015 had ik het idee om samen met Stan Oude Alink een heuse speelfilm te maken. De titel van de film werd “Liefde maakt blind”. Het was mijn eerste grote project als cameraman. Ik heb toen ook veel apparatuur aangeschaft waar de hele crew gebruik van heeft gemaakt en ik heb heel wat ervaring opgedaan. Vorig jaar was de première van de film en momenteel is deze als serie te volgen via de zender: 1Twente.

In de krant

Toeval bestaat niet…Toen we aan het filmen waren aan de Havezatheweg in Volthe voor de scene met het auto-ongeluk, kwam er net een redacteur van de krant voorbij rijden. Dat is natuurlijk toevallig maar ik had deze straat juist uitgekozen omdat er bijna geen verkeer langs komt en we dus alle tijd hadden om daar die scene op te nemen. De redacteur was erg geïnteresseerd en maakte aantekeningen. Even later stonden we in de krant.

Sprookje Aveleijn

Terwijl we met “Liefde maakt blind” aan het filmen waren, werd ik door Marian Oude Alink, de tante van Stan die tevens psychiater speelt in de film, gevraagd om voor haar werkgever Stichting Aveleijn een sprookje te verfilmen waarin de bewoners zelf een rol spelen. Dit was het tweede grote project van mij. De directeur speelde de tovenaar. Iedereen was enthousiast om mee te spelen en het werd een prachtige productie.

Lifestyle-filmpjes

Hedy de Graas, orthomoleculair therapeute en ik, Marcel Weusthof (cameraman) in overleg over onze nieuwe samenwerking. 
Wij gaan mensen interviewen die belangrijke dingen kunnen doen voor onze gezondheid en hiervan gaan we boeiende video’s maken! Hoe leuk is dat?!? 
Zo kan iedereen eens meemaken hoe geweldig interessant deze materie is en wat de nieuwste technieken zijn op het gebied van onderzoek en behandeling. 

Promotiefilmpjes

Voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 werd ik gevraagd in Haaksbergen een aantal promotiefilmpjes op te komen nemen. Over het resultaat was men zeer tevreden en het droeg bij aan een betere uitslag.

Project Renate Acteert

Samen met o.a. actrice Renate van Laarhoven, met wie we reeds eerder samenwerkten voor de speelfilm “Liefde maakt blind”, maakten we een drietal korte filmpjes m.b.t. het mogelijk gedrag van ouders op school in bepaalde situaties.

Voice-over

Voor het inspreken van teksten onder een filmpje, werken we regelmatig samen met professionele voice-overs. Ook nemen we zang en gitaar op voor een tv- of radiospotje.

Commercials

Voor het maken van commercials maken we gebruik van ons veelzijdige keyboard. Zo ontstaan radio- en tv-spotjes waarmee u lucratieve reclame kunt maken.

Interviews

Wilt u even vlot reclame maken voor uw zaak? Geef dan een kort interview voor de camera en kom goed onder de aandacht van het publiek! Goed voor de klandizie!

Promo Het Gouden Ei

Oranje Comité Rossum bestaat 100 jaar en naar aanleiding daarvan worden er dit jaar diverse activiteiten georganiseerd. Eén daarvan was het paasevenement “Het Gouden Ei” waarvoor we een grappig filmpje mochten realiseren.

Opnamestudio

Trendy Productions beschikt over een eigen geluidsopnamestudio waar voice-overs teksten in kunnen spreken en stem en muziek wordt bewerkt.

Green screen

Onze green screen set kan zowel bij film als fotosessies worden ingezet. Na gebruik moet het groene doek weer mooi strak worden opgeborgen. 

Goede doelen

Trendy Productions werkt ook mee aan goede doelen. Zo filmen we jaarlijks vrijwillig het wandelevenement, georganiseerd door “Oldenzaal tegen MS” en steunen we de stichting “Dogs by Merlyn” door van elke fotoshoot die u bij ons boekt, €5,- over te boeken.

Samenwerking

Wij werken regelmatig samen met entertainer Jerry Kroezen. Wij zorgen zowel voor beeld en geluid tijdens bijvoorbeeld politiek getinte interviews maar ook zijn er plannen om samen een korte film te gaan maken.

Uitstapje

Onlangs ben ik gevraagd om voor de voorstelling “Minikronieken” in het Kulturhus te Borne het geluid te regelen. Dat ging prima en het was prettig samenwerken.

De straat op

Samen met Hedy de Graas in Enschede voor straatinterviewtjes en om reacties uit te lokken.
Leuke formule!