Backstage

Hier vindt u regelmatig nieuws en actualiteiten.
Neem eens een kijkje achter de schermen en
volg ons op Facebook of Twitter.
Abonneer u op ons Youtube-kanaal  en op Instagram voor de laatste films en foto’s!

Ame in da house

Trendy Productions werkt regelmatig samen met de bekende Nederlandse rapper Ame Bibabi.
Ame is zeer creatief met lyrics en ik met muziek dus dat is een mooie combinatie.
Drill is haar stijl en daar draagt ze haar boodschap mee uit naar haar fans wereldwijd. 

Alweer een clip!

Hier was ik druk bezig met de opnames voor de nieuwe videoclip van Ame Bibabi.
Die komt binnenkort uit!
Ik houd de titel nog even geheim maar haar fans zullen haar stijl herkennen.

Korte film

De filmposter is klaar voor de besloten première.
De spannende korte film ‘Caught in a trap’ zal daarna nog bij lokale cultuurhuizen maar ook online te zien zijn.

Videoclip

Videoclip gemaakt voor rapper Ame Bibabi.

Video recorded by Trendy Productions.
Video edited by TadPole.
Vocals recorded by Trendy Productions.
Beat and song overall optimized by Trendy Productions.
Thank you Trendy Productions and TadPole for the amazing cooperation – you guys are awesome!
Can’t wait for our next track.
Thank you so much!

Fotoshoot in werkkleding

Op een prachtige herfstdag zijn er een aantal actiefoto’s van mij gemaakt. Hier sta ik met een behoorlijke setup opgesteld bij Het Arboretum in De Lutte.

Korte speelfilm

Met ons prachtige filmteam hebben we afgelopen zomer bijna alle scènes opgenomen voor “Caught in a trap”, een spannende sf-film die in het najaar van 2023 in première gaat. 

Boeskoolkerstlied

Voor het eerst heeft Oldenzaal (Boeskoolstad) een eigen kerstlied.
Het lied wordt deels in het Nederlands en Twents gezongen.
Zondag 18 december 2022 was de première van het lied tijdens de kerstmarkt, met medewerking van o.a. het koor Vocal Essen.
Het Boeskoolkerstlied is geschreven en gecomponeerd door Oldenzaler Marcel Weusthof.

Voice-over

Voor het inspreken van teksten onder een video, werken we regelmatig samen met professionele voice-overs. Zij geven de productie, in keurig ABN,  de juiste lading. 

Commercials

Voor het maken van commercials maken we, naast de ingesproken stemmen, ook gebruik van ons veelzijdige keyboard. Zo ontstaan doeltreffende radio- en tv-spotjes waarmee u als onderneming lucratieve reclame kunt maken.

Interviews

Wilt u vlot en effectief reclame maken voor uw zaak? Geef dan een kort interview voor de camera en kom sterk onder de aandacht bij uw doelgroep! Goed voor uw klandizie!

Promo Het Gouden Ei

Oranje Comité Rossum bestaat 100 jaar en naar aanleiding daarvan worden er dit jaar diverse activiteiten georganiseerd. Eén daarvan was het paasevenement “Het Gouden Ei” waarvoor we een grappig filmpje mochten realiseren.

Opnamestudio

Trendy Productions beschikt over een eigen geluidsopnamestudio waar voice-overs teksten in kunnen spreken en zang en muziek wordt opgenomen en bewerkt.

Green screen

Met een green screen (groen scherm) opent zich een nieuwe wereld vol mogelijkheden! Denk bv eens aan het geven van een webinar met fictieve achtergrond. U kunt een afbeelding of video als achtergrond gebruiken zodat de beelden precies aansluiten bij uw boodschap.

Lifestyle-filmpjes

Hedy de Graas, orthomoleculair therapeute en ik, Marcel Weusthof (cameraman) in overleg over onze nieuwe samenwerking. 
Wij gaan mensen interviewen die belangrijke dingen kunnen doen voor onze gezondheid en hiervan gaan we boeiende video’s maken! Hoe leuk is dat?!? 
Zo kan iedereen eens meemaken hoe geweldig interessant deze materie is en wat de nieuwste technieken zijn op het gebied van onderzoek en behandeling. 

Promotiefilmpjes

Voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 werd ik gevraagd in Haaksbergen een aantal promotiefilmpjes op te komen nemen. Over het resultaat was men zeer tevreden en het droeg bij aan een betere uitslag.

Project Renate Acteert

Samen met o.a. actrice Renate van Laarhoven, met wie we reeds eerder samenwerkten voor de speelfilm “Liefde maakt blind”, maakten we een drietal korte filmpjes m.b.t. het mogelijk gedrag van ouders op school in bepaalde situaties.

Goede doelen

Trendy Productions werkt ook mee aan goede doelen. Zo filmen we jaarlijks vrijwillig het wandelevenement, georganiseerd door “Oldenzaal tegen MS” en steunen we de stichting “Dogs by Merlyn” door van elke fotoshoot die u bij ons boekt, €5,- over te boeken.

Samenwerking

Wij werken regelmatig samen met entertainer Jerry Kroezen. Wij zorgen zowel voor beeld en geluid tijdens bijvoorbeeld politiek getinte interviews maar ook zijn er plannen om samen een korte film te gaan maken.

Uitstapje

Onlangs ben ik gevraagd om voor de voorstelling “Minikronieken” in het Kulturhus te Borne het geluid te regelen. Dat ging prima en het was prettig samenwerken.

De straat op

Samen met Hedy de Graas in Enschede voor straatinterviewtjes en om reacties uit te lokken.
Leuke formule!

Videomix

Een paar jaar geleden was het volle bak bij café ‘t Peuleke in Rossum toen Piet Veerman daar voor de zoveelste keer optrad. Van dit optreden hebben we een prachtige videomix gemaakt. Zie ons Youtube-kanaal.

Scripts schrijven

Het is leuk om een script te schrijven voor een (korte) film.
Vaak hebben we wel een idee maar tijdens het schrijven blijkt welke kant het verhaal op kan gaan en krijgen we meer inspiratie. Dat werkt motiverend en omdat we reeds hebben samengewerkt met diverse acteurs, is een rol zo toegewezen.

Speelfilm

In 2015 had ik het idee om samen met Stan Oude Alink een heuse speelfilm te maken. De titel van de film werd “Liefde maakt blind”. Het was mijn eerste grote project als cameraman. Ik heb toen ook veel apparatuur aangeschaft waar de hele crew gebruik van heeft gemaakt en ik heb heel wat ervaring opgedaan. Vorig jaar was de première van de film en onlangs was deze als serie te volgen via de zender 1Twente.

In de krant

Toeval bestaat niet…Toen we aan het filmen waren aan de Havezatheweg in Volthe voor de scene met het auto-ongeluk, kwam er net een redacteur van de krant voorbij rijden. Dat is natuurlijk toevallig maar ik had deze straat juist uitgekozen omdat er bijna geen verkeer langs komt en we dus alle rust hadden om daar die scene op te nemen. De redacteur was erg geïnteresseerd en maakte aantekeningen. Even later stonden we in de krant.

Sprookje Aveleijn

Terwijl we met “Liefde maakt blind” aan het filmen waren, werd ik door Marian Oude Alink, de tante van Stan die tevens psychiater speelt in de film, gevraagd om voor haar werkgever Stichting Aveleijn een sprookje te verfilmen waarin de bewoners zelf een rol spelen. Dit was het tweede grote project van mij. De directeur speelde de tovenaar. Iedereen was enthousiast om mee te spelen en het werd een prachtige productie.