Google+
Uw website moet duidelijk en pakkend zijn maar ook onderscheidend en hip. Trendy Productions voelt precies aan welke opzet het beste bij u past en samen komen we tot het gewenste resultaat.  Laat bijvoorbeeld een website maken voor uw club of uw bedrijf en zet u eens goed op de kaart! Trendy Productions ontwerpt ook uw visitekaartjes! Klik hier voor voorbeelden.  
U kunt uw eigen karaoke-cd op laten nemen en alle stemmen zelf zingen! Speelt u solo of in een bandje? Eigen nummers kunnen ook samen worden uitgewerkt tot een prima eindproduct. U mag daarbij gebruik maken van de apparatuur die hier staat. Een muziekmix nodig, een jingle of een MIDI-file? Ook daarom moet u bij Trendy Productions zijn! Klik hier voor voorbeelden.
We filmen met HD-apparatuur, uiteraard in breedbeeld en werken samen met professionele voice-overs. Tijdens de montage wordt u op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en u mag zelf meebeslissen hoe het resultaat eruit mag komen te zien. Door onze ervaring en creativiteit leveren we een prima product af dat we voor u op bv Youtube of een DVD kunnen plaatsen. Klik hier voor voorbeelden.
Wat doen wij?
Woonvideo’s Bedrijfsvideo’s Sollicitatievideo’s Productpresentaties Commercials
Trendy Productions
Videoproducties
Audioproducties
Websites Wat Home Wat Media Galerie Over Contact Links videoproducties audioproducties websites ontwerpen Bands/clips
Trendy Productions
Wat
Webdesign