Google+

Marcel Weusthof

Studio-eigenaar

Sinds de start gemotiveerd en vastbesloten de huidige formule te hanteren: kwaliteit, betrokkenheid en een vriendelijke prijs.

Voice-overs

 Debby

Home Wat Media Galerie Over Contact Links over ons
Wie zijn wij?

Marijke

Trendy Productions (voorheen Trendy Sound) bestaat sinds 1 januari 2011. Al vrij vlot na de oprichting kwam de vraag of we naast radiocommercials ook bedrijfsvideo’s maken.  Vanaf dat moment zijn we ons daar ook met succes op gaan richten en tegenwoordig ontwerpen we er  websites bij. Media Ik ben al mijn hele leven met muziek bezig en heb heel wat jaartjes in de band “Blind Noise” gespeeld. Bij Pyntago in Amersfoort heb ik op studiogebied nog veel bijgeleerd door de opleiding “Audio Engineer” en “Audio Producer” te volgen. Ik begon steeds meer apparatuur te kopen en kreeg meer klandizie met name door onze creativiteit en betrokkenheid. Men kwam hier in het begin vooral eigen cd’s opnemen, later zijn we ook gaan samenwerken met voice-overs die tekst inspreken die samen met een muziekje onder de filmpjes wordt gemonteerd. Om de klant optimaal te kunnen bedienen in de mediawereld, hebben we ons inmiddels ook bekwaamd in het ontwerpen van websites. Door onze vriendelijke prijs zijn in korte tijd de opdrachten flink toegenomen. Desondanks blijven we zorgen voor een vlotte levering en tevreden klanten. Marcel Weusthof 
Deze accentloos sprekende commentaarstemmen hebben een jarenlange ervaring met inspreken van teksten. Zij weten in meerdere talen de exacte emotie mee te geven die past bij de opdracht. Sprekend of zingend!
Over